Over ons

Renopact realiseert woonuitbreidingen in houtskeletbouw, op een kwalitatieve, duurzame en doordachte manier. 

Renopact werd opgericht in 2015 om een oplossing te bieden voor de maatregelen in het Renovatiepact. Volgens dit actieplan van de Vlaamse overheid moet elk huis en elk appartement tegen 2050 even energiezuinig zijn als een energetisch performante nieuwbouwwoning. Renopact is ontstaan in de schoot van Ecohuis en kan terugvallen op meer dan 40 jaar ervaring in houtskeletbouw. 

Onze ervaren vakmensen begeleiden u naar uw ultieme droom: het uitbreiden van een energiezuinige kwalitatief hoogstaande houtskeletwoning. We bieden u een zorgeloos, betaalbaar bouwtraject, volledig uitgewerkt en op maat van uw wensen. We houden hierbij rekening met de snel evoluerende normen en eisen op de verbouwingsmarkt. Dankzij onze kennis en ervaring kan je erop vertrouwen dat jouw project tot een goed einde gebracht wordt.

Woonuitbreiding op maat

Elke woonuitbreiding is uniek. Onze bouwadviseurs begeleiden je al vanaf het eerste idee, zorgen voor extra inspiratie en onderzoeken de haalbaarheid op technisch en budgettair vlak. Ook al heb je nog geen architect onder de arm genomen, toch kunnen onze ervaren medewerkers al een eerste plan en budgetraming voorstellen. Zo weet je al vanaf de eerste fase wat de mogelijkheden zijn.

Ook de keuze van de te gebruiken materialen en de gewenste graad van energiezuinigheid hebben een impact op de mogelijkheden en de kostprijs. Ook hierbij mag je rekenen op de kennis van onze vakmensen

Daarnaast kies je zelf hoe ver je wil gaan in de samenwerking met Renopact. Volgen wij het project op tot de ruwbouw/winddicht? Of leveren wij op als een instapklare uitbreiding? De keuze is aan jou!

Zorgeloos uitbreiden

Dankzij de jarenlange ervaring in houtskeletbouw en onze proactieve aanpak, kan je er zeker van zijn dat jouw project bij ons in goede handen is. Onze vakmensen hanteren een strak schema en ontzorgen je, zodat je met een gerust gevoel de werken kan aanvatten. 

Klanttevredenheid is bij ons een topprioriteit, en dat merk je ook in de details. We stellen jou als opdrachtgever steeds centraal en werken in samenspraak de best mogelijke oplossing uit. Een uiterst persoonlijke opvolging zorgt ervoor dat je project van kortbij wordt opgevolgd en je steeds bij een vaste contactpersoon terecht kan met al je vragen. Zowel in de voorbereidende fase als tijdens de werkzaamheden en na de oplevering van het project.

Door vooraf correcte afspraken te maken over timing en prijzen vermijden we dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Renopact zorgt ervoor dat je weet waar je aan begint en volgt het volledige bouwproces nauwgezet op, zowel qua timing als budget.

Ervaren team van vakmensen

Renopact werkt uitsluitend met eigen vakmensen die hun vak met passie beoefenen. Onze bouwadviseurs zorgen voor een correct advies en zorgen ervoor dat je woonuitbreiding volledig naar wens verloopt. 

Renopact heeft alle expertise in huis: tekenaars voor het uitwerken van de technische plannen en calculatoren voor het maken van de offertes. Naar uitvoering van de werken staan onze projectleiders, werfleiders en eigen vakmensen elke dag voor u paraat om ervoor te zorgen dat je project naar wens verloopt.

 Bovendien werken we samen met architecten die onze manier van bouwen door en door kennen.

Maak een afspraak