Aanbouw extra verdieping

Breid je woning uit in de hoogte via een optopping en creëer extra ruimte voor een slaapkamer, badkamer, atelier of woonruimte.

Een woonuitbreiding kan niet alleen mits gebruik van extra grondoppervlakte, maar ook in de hoogte. Door een extra verdieping te bouwen bovenop een bestaande woning, kan je - afhankelijk van de situatie - de beschikbare woonruimte verdubbelen. Via traditionele bouwtechnieken is dit niet altijd mogelijk omdat de stabiliteit en de draagkracht van de bestaande constructie niet altijd volstaat om een extra verdieping te kunnen dragen. Houtskelet is constructueel veel lichter zodat deze bouwmethode in de meeste gevallen wel toepasbaar is.

Benut de oppervlakte optimaal

Met een extra verdieping op een bestaand gebouw benut je de beschikbare oppervlakte optimaal. Een extra slaapkamer, woonruimte of zelfs een volledige studio, het kan allemaal. Een extra bouwlaag geeft een pak meer ruimte en wooncomfort. Daarnaast kan de indeling en de architectuur perfect aansluiten bij de bestaande situatie. Zowel op esthetisch als functioneel vlak.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jouw woning op een efficiënte en duurzame manier uit te breiden? Maak dan een verkennende afspraak met onze bouwadviseurs. Zij geven jouw idee concreet vorm!

Bekijk enkele realisaties: Aanbouw extra verdieping

Aanbouw extra verdieping
Aanbouw extra verdieping
Aanbouw extra verdieping

Maak een afspraak