Uitbreiden met houtskeletbouw

Vlot en duurzaam uitbreiden met houtskeletbouw

Wegdromen in uw extra leefruimte? Kiezen voor thuiswerk door uw woning uit te breiden met een atelier, kantoor- of praktijkruimte? Of uw woning verruimen door een volwaardige verdieping? Renopact biedt de totaaloplossing voor uw woonuitbreiding. Samen met u zetten we uw dromen om in concrete plannen en begeleiden wij u doorheen dit gehele traject. Uw vaste contactpersoon biedt antwoord op al uw vragen en volgt uw bouwproject op van A tot Z.

Verschillende bouwsystemen

Afhankelijk van de bestaande situatie kunnen verschillende bouwsystemen gebruikt worden. Zo kan je kiezen voor een achter-of aanbouw om een bestaande woning uit te breiden. Via een optopping kan je een extra verdieping toevoegen of een volwaardige woonruimte creëren van een zolderverdieping. Of misschien heb je nood aan een volledig losstaande constructie als werkruimte of atelier? 

Wat je noden en wensen ook zijn, onze adviseurs bieden je vast een passende oplossing!

Bekijk zeker de mogelijkheden en voorbeelden van de verschillende bouwsystemen en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en advies op maat!

  • Extra woonruimte, een bijkomende slaapkamer of een grotere keuken dankzij een aanbouw met houtskelet aan de bestaande woning.

  • Benut de zolderruimte optimaal door er een volwaardige verdieping van te maken en een bijkomende leefruimte te creëren.

  • Plaats een extra etage bovenop een bestaand gebouw of achterbouw. Met houtskeletbouw zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

  • Een stijlvol gebouw als atelier of poolhouse in de tuin. Met houtskeletbouw kan dit op een snelle manier gerealiseerd worden.

  • Met het box-in-box-principe is een zeer flexibele indeling mogelijk in een bestaande buitenstructuur. Efficiëntie en duurzaamheid staan voorop.